جشن تکلیف فرزندان کارکنان واحد کرمان برگزار شد.

به مناسبت  سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، مراسم جشن تکلیف فرزندان اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه،در این مراسم که با حضور دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و مسئولین واحد کرمان برگزار شد جمعی از فرزندان دختر و پسر کارمندان این واحد، رسیدن به سن تکلیف و آغاز رسیدن به سن فرمانبرداری از معبود خود را جشن گرفتند.

در این مراسم حجت الاسلام دکتر مجتبی عرب نژاد مدیرکل فرهنگی و اجتماعی واحد کرمان، ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر اظهار کرد: در این ایام مبارک ورود نونهالانی که به وادی معرفت وارد می شوند یک ورود بابرکت است.

عرب نژاد با تاکید به اینکه رسیدن به تکلیف تنها عمل کردن به برخی مسائل ظاهری خاص نیست افزود: همه نوجوانان باید مسئولیت هایی که بارسیدن به سن تکلیف به آن ها محول می شود را به درستی انجام دهند و به تحولی معرفت گونه دست یابند و به رابطه خود با خدا پاسخ دهند.

وی تصریح کرد: انسان در زندگی باید دچار رابطه ای باشد که هیچ گاه از رحت الهی ناامید نشود و همیشه خدا را همراه و ناظر اعمال خود بداند.

جشن تکلیف فرزندان کارکنان واحد کرمان در تالار آمفی تئاتر دانشکده علوم پزشکی دانشگاه برگزار شد و در پایان مراسم به شرکت کنندگان هدیه ای به رسم یاد بود اهدا شد.

دوشنبه 18 بهمن 1395  11:41

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 29 شهريور 1396  13:33:8