واحد کرمان برنده مسابقات طناب کشی استان کرمان شد.

اولین دوره مسابقات طناب کشی کارکنان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به میزبانی واحد کهنوج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد کرمان، دراین دوره از مسابقات کارکنان واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به رقابت پرداختند و در پایان تیم واحد کرمان با شکست رقبا در جایگاه نخست ایستاد.

تیم‌های سیرجان و کهنوج هم به ترتیب جایگاه دوم و سوم را از ان خود کردند.

تیم کرمان به مربگری سید رحمان فریزنی و سرپرستی قدرت الله سعید و با بازی محمد حسین صادقی، غلامرضا رضایی، هادی شفیعی، امین رحیمی، احمد یوسفی، سید مهدی هاشمی و علیرضا گودرزی در این مسابقات خوش درخشید.

علی اصغر پوربهزادی رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد کهنوج با حضور در جمع ورزشکاران و اهداء جام گفت: «هدف اصلی از برگزاری این مسابقات آشنایی کارکنان واحدهای دانشگاهی با یکدیگر و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در آنان است.»

وی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی را زحمت‌کش‌ترین قشر دانشگاه دانست و اظهار کرد: «افزایش راندمان و ایجاد انگیزه و خلاقیت در محیط کاری امری مهم و ضروری برای پیشرفت دانشگاه‌ است و برگزاری مسابقات ورزشی و تشویق کارکنان و اعضای هیات علمی بر امر ورزش می‌تواند تاثیر بسزایی در تحقق این هدف داشته باشد.»

دوشنبه 25 بهمن 1395  14:30

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 25 آبان 1396  0:26:13